Connect us:

Phone: (213) 485-7512

Los Angeles Senior Citizen Center

Арт-енциклопедія “UKRAINE THE BEST Культурний простір від А до Я” на сайте для коллекционеров VIOLITY Купить в Украине: Киеве, Харькове, Львове, Одессе, Житомире

Про кожного митця з книги розповідають з допомогою його одного проєкту чи роботи. Видання досліджує зріз мистецької діяльності українських митців, зокрема Жанни Кадирової, Єгора Зігури, Тіберія Сільваші, Маші Шубіної, Марії Куліковської та Марії Клейман. Велика антологія стала тим проєктом, що фіксує культурне надбання України впродовж тридцяти років. Ціль Ukraine Rising — продемонструвати досягнення українських митців у дизайні інтер’єру, моді, архітектурі, фотографії та мистецтві. Серед героїв колекційного видання Gunia Project, Bevza, Litkovska, balbek bureau, Ksenia Schnaider, KalushOrchestra, Alyona Alyona та інші імениті культурні діячі.

«ukraine. the best. культурний простір від а до я»

Видане німецьким видавництвом gestalten, Ukraine Rising допоможе поглибити знання про сучасних українських креативників. Видання побачило світ у серпні 2023 року та вже отримало дистрибуцію у всьому світі. Для тих, хто цінує сучасне українське мистецтво, ця книга-альбом «Ukraine the best. Культурний простір від А до Я» стане великою знахідкою. Тому, що таких енциклопедій Незалежна Україна ще не бачила.

Жанна Кадирова у запропонованому списку радше щасливий випадок, ніж свідомий вибір. Так, перелік героїв дійсно викликає багато запитань. The best Культурний простір від А до Я». Це лімітоване https://gi.edu.ua/koledzh/pidrozdily/biblioteka/bibliotechni-resursy/item/357-elektronni-periodychni-vydannia-ukrainy видання стане гордістю бібліотеки будь-якого українця. Воно вразить вас своєю якістю та красою, проте найголовнішим у ньому залишається зміст. — мастхев для поціновувачів мистецтва.

Виствка Олексія Сая “Подорож лемінгів”

Навіть Андрій Кокотюха довів, що грамотна людина — ціле­спрямована й наполеглива — цілком може стати автором півсотні популярних книжок. «Список не є закритим», — пише на початку упорядник, натякаючи на подальшу з’яву «Культурного простору ІІ». В бібліотеці зібрані всі книги українською мовою в електронному та паперовому форматі. Книжку можна безкоштовно скачати клікнувши на необхідний Вам формат для iPad, iPhone, Android, Kindle, Kobo та інших читалок або купити паперовий варіант тексту з доставкою по Україні. Сайт бібліотеки оптимізований для роботи на телефонах, смартфонах(айфон, анроїд) і планшетах. Потрібну книгу Ви можете легко знайти за допомогою пошуку. Щодо тих чи інших героїв, які потрапили в книгу, безумовно, розумію, що не всі могли туди увійти і далеко не всі увійшли.

Анотація  “Ukraine. The Best. Культурний простір від А до Я”, Юрій Комельков

Погруддя героїв – це певні символи нашого часу. Ми показуємо наших сучасників такими, як бачимо їх через інтернет. 3D-графіка яскраво і метафорично відображує аватар – цифрову картинку, через яку ми формуємо своє уявлення про будь-яку людину. Особливу увагу варто приділити розвороту з нашою азбукою. Кожна буква – це 3D ілюстрації, вивуджені і трансформовані з безлічі картин авангардистів. Слід зазначити, що для Комелькова це був не перший і навіть не другий досвід роботи над книжками про мистецтво (і не тільки).

книг, щоб закохатися в українську культуру

Втім, навіть досвід не допоміг реалізувати проект настільки швидко, як того хотілося. Воно вразить вас своєю якістю та красою та змістом. 123 митці стали героями книжки “Ukraine. The Best. Культурний простір від А до Я”. Енциклопедія має шість тематичних розділів – кіно, фотографія, музика, арт, література, театр. Книга отримала нагороду «Найкраща книга року» 23-го «Форуму видавців». Культурний простір від А до Я» стала Книжкою рокуна минулорічному Форумі видавців у Львові, а також центральною подієюукраїнського стенду на Франкфуртському книжковому ярмарку. Увійшла до шорт-листуВсеукраїнського рейтингу «Книжка року’2016».

Comments are closed.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support