Connect us:

Phone: (213) 485-7512

Los Angeles Senior Citizen Center

Вийшла iOS 173: тепер ваш iPhone буде важче вкрасти Техно

Такий варіант дозволить зберегти короткий дизайн екрану блокування, або захистити приватні повідомлення від чужих очей. При необхідності користувачі також можуть встановити вже звичний варіант відображення сповіщення під годинником. Одна з найпомітніших змін торкнулася екрана блокування.

ios 16 що нового

Тепер користувачі зможуть вносити деякі кастомізації. Ця зміна злегка змінює досвід використання смартфона, оскільки саме з екрану блокування починається більшість видів взаємодії з мобільним пристроєм. Техногігант Apple надав користувачам чимало опцій для кастомізації екрана блокування. Тепер користувачам доступна можливість вибору шрифту, а також зміни кольору.

Іконки можна рухати і переміщувати на інші сторінки. Кількість збережених SMS-повідомлення збільшено з 1,000 до 75,000. Стікери – чудовий спосіб прикрасити фотографії, знімки екрана тощо. Ви можете додавати їх в будь-яких програмах, де використовується екранна клавіатура або інструменти розмітки. Створюйте стікери з Memoji в Повідомленнях або з ваших власних фотографій чи Live Photos.

Польща завершила розслідування падіння ракети у Пшеводуві: які висновки зробили

Тепер можна швидше переслати щойно зняті відеозаписи та фото, а також встановлювати функцію «Не турбувати» на потрібні діалоги. Дивіться розділ Захист зору за допомогою функції «Відстань до екрана» на iPhone. Оновлена вкладка «Поширення» містить ключову інформацію про активність ваших друзів, як-от тренування та винагороди.

У додатку Health додано відстеження прийому таблеток та сумісність ліків із алкоголем. Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров’я. Курсивом позначено зняті з виробництва товари, послуги чи компанії, що вже не працюють. Ця стаття містить неперекладені фрагменти іноземною мовою. Наявність нових функцій і програм залежить від моделі iPhone, вашого регіону, мови й оператора.

Крім того, користувачі зможуть використовувати власні зображення для створення варіантів, в яких такі заставки можуть бути частиною всього простору. У цьому випадку годинник може частково ховатися за елементами зображення. Також такі шпалери можуть автоматично змінюватись. Оновлений вид налаштування заблокованого екрана. За повідомленнями, оновився зовнішній вигляд налаштування. У мене ця функція після оновлення відображається недоступною (черговий баг).

Також доступний обмін ключами з «Гаманця», наприклад, від номера в готелі, за допомогою повідомлень, пошти, AirDrop та інших програм. Користуватися ключами та відкликати доступ до них можна у будь-який час. Екран блокування – з новою ОС можна буде налаштовувати зовнішній вигляд екрана через зміну палітри кольорів, шрифту, а Alexandra Stan також додаванням віджетів. У новій прошивці кожен Focus mode пов’язаний з окремим екраном блокування. На додаток до раніше доступних способів активації через центр управління власники iPhone тепер зможуть перемикатися між екранами блокування, щоб активувати відповідний Focus. IPhone екран містить ці стандартні «програми».

Як скачати iOS 16

Після налаштування бібліотеки миттєво обмінюйтеся свіжими знімками. Програма відобразить підказки, які фотографії краще додати до спільної бібліотеки у добірці «Для вас». Змінювати фото, додавати та видаляти зможуть всі зазначені користувачі у спільній бібліотеці, вона буде повністю синхронізована між групою людей із доступом. Це нова функція для відстеження того, що відбувається в режимі реального часу, наприклад, спортивних ігор, тренувань, поїздок або замовлень на доставку їжі, прямо з екрану блокування. Live Activities відображаються окремим блоком в нижній частині екрана і зберігаються, поки дія не завершиться. У цьому оновленні зʼявилася Спільна фототека iCloud, у якій можна легко зберігати фотографії для всієї родини.

iOS 16.1.1

Списки продуктів автоматично сортують елементи за категоріями, щоб полегшити здійснення покупок. Списки можна також поділити на розділи за допомогою заголовків, а нова опція «Перегляд стовпчиками» розташовує стовпчики один біля одного, що допомагає візуалізувати задачі. Дивіться розділ Створення списку продуктів у Нагадуваннях на iPhone. Функція «Власний голос» допомагає користувачам із втратою мовлення створювати голос, схожий на їхній власний, та використовувати його у програмі «Мовлення наживо» для викликів і розмов. Функція «Навести й озвучити» спрощує людям, що мають вади зору чи повністю втратили можливість бачити, взаємодію з фізичними об’єктами, які мають написи.

Comments are closed.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support