Connect us:

Phone: (213) 485-7512

Los Angeles Senior Citizen Center

Найкращі будинки для відпустки в регіоні Львівська область, Україна

Хочете зняти будиночок у Закарпатті подобово або на тривалий термін? До ваших послуг – двоповерховий будинок зі зрубу – «Затишок», де може розміститися 9-10 осіб. Будиночок знаходиться в Закарпатській області, на території села Дийда. Гарне місце, яке порадує чудовими пейзажами та приємним відпочинком.

будинок для відпочинку львівська область

Між іншим, у нас на сайті Ви можете ознайомитись із меню баз відпочинку. Готель «Перлина Карпат» Готель «Перлина Карпат» у Славському (Львівщина) гостинно запрошує поціновувачів колоритного відпочинку на лоні природи! Тут Ви отримаєте максимум користі від перебування на свіжому повітрі і будете приємно здивовавані затишними умовами з європейським рівнем обслуговування та щирою українською гостинністю.

Бази, будинки відпочинку — Львів, Україна

Неподалік від Львова, за 15 км від обласного центру, посеред лісу, розташований готельно-відпочинковий комплекс “Гранд Резорт”. Для сімейного відпочинку та великих компаній тут є двоповерхові восьмимісні котеджі з індивідуальними альтанками та всіма вигодами. Усі котеджі з великою вітальнею, в якій є міні-кухня, холодильник, мікрохвильова, електрочайник та телевізор. На другому поверсі розташовані трикімнатні апартаменти з санвузлом та балкончиком. Якщо у Вас не складається поїздка в Карпати на декілька днів, можна чудово відпочити і поблизу Львова. Адже навколо – є райські куточки, де можна з користю і приємно провести час. У селі Коростів Сколівського району Львівської області на березі річки можна оселитися в затишному будиночкуReset houseз панорамним краєвидом на гори.

За 30-ть кілометрів від Львова, у напрямку Шегині знаходиться готельно-відпочинковий комплекс “Чарівна долина”. Він розташований на березі чотирьох озер, оточений хвойно-листяним лісом. Проживання у номерах в дерев’яних будиночках. На території комплексу відпочинку в Карпатах працюють бар, ресторан з європейською кухнею. Також для гостей готелю «Арніка» відкрита колиба, де можна скуштувати оригінальні … Нові котеджі для відпочинку “G&R Дийда” розташовані в центрі селі Дийда. У будні дні за вхідний квиток до басейну дорослому доведеться заплатити 200 грн.

Готельно-відпочинковий комплекс «Kook»

Крім того ви можете приїхати сюди на полювання або зайнятися рибною ловлею. У Дублянах пошкоджено факультет землевпорядкування і туризму Львівського національного університету Природокористування. На вихідні для малечу розвеселяють аніматори, а дорослих https://zmorshki.in.ua/rozvahy/spravzhniy-lytsarskyy-turnir-z-korolivskymy-zaohochennyamy-u-novyntsi-grand-melee-vid-thunderkick/ – цікаві вечірки. Іноді там влаштовують музичні концерти, пінні вечірки та танці. 400 грн з дорослого та 200 грн з дитини; під час свят чи у сезон ціни в готелі зростають. Номер економ в будні у готелі вартує 3900 грн, тариф іихідного дня – 4.500 грн.

Особливе відчуття затишку та гармонії створено завдяки скандинавському стилю та натуральним кольорам. У “Мідгарді” ви побачите ліжка-трансформери, на яких можна відпочивати як разом, так і окремо. У будиночку є ванна кімната з душовою кабіною. База відпочинку “Криве озеро” розташована неподалік від Львова, у Яворівському районі, в сосновому лісі. На території бази є озеро, ресторан, альтанки, сауна, готель, літні будиночки. Буквально в двох кілометрах від Львова розташувався відпочинковий комплекс “Козацька Рада”.

Взимку відпочинок у Славському гірськолижний – активний, захоплюючий та хвилюючий. Під час спеки провести відпочинок поруч із водою, озером чи річкою – прекрасна нагода, щоб охолодитися. А готелі біля Львова з озером восени, взимку та навесні буде мальовничим місцем для релаксу. РВК «Озерний край» Недалеко від Львова, в мальовничій місцині м. Пустомити (дивіться карту) розташувалась база відпочинку «Озерний край». З багатьох сторін оточений озерами, цей відпочинковий комплекс нагадує острівець, на якому є все для незабутнього відпочинку.

Comments are closed.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support