Connect us:

Phone: (213) 485-7512

Los Angeles Senior Citizen Center

Правила продажу бензину у Києві: як знайти працюючі заправки та купити паливо

ЧитайтеВ Україні підняли максимальну вартість бензину та дизпалива. Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter. Скільки коштує дизельне паливо у Києві, Львові, Чернівцях, Харкові та інших регіонах.

де купити бензин київ

Додамо, що максимальна торгова надбавка не поширюється на “преміальне паливо” з покращеними показниками якості. Розрахунок за всіма формами оплати (за талонами і смарт-картками https://inshe.tv/economics/2023-08-16/787240/ реалізують пальне на всіх АЗС). Продавець не зацікавлений у дзвінках від автобізнесменів. За відкритими базами даних України, країн Євросоюзу, СНД, США та Канади.

За словами Куюна, нестача зараз спостерігається по всій Україні, а тепер із нею зіштовхнулися і в Києві. Проблеми на ринку додалися через закриття окремих заправних мереж, сховища яких було знищено російськими ракетами. Тим часом мережа автозаправних станцій WOG обмежила продаж палива 40 л на день, відпускати які будуть лише за наявності картки лояльності PRIDE. При цьому у WOG вирішили скасувати обмеження відпущення палива в каністри, проте з 3 червня цю заборону повернули. Зміна цін на пальне і наслідки для авторинку, та, як завжди – про активність покупців, поточну динаміку цін, рейтинг моделей у пошуку і найдорожчі легковики, продані на AUTO.RIA цього тижня. Зазначимо, що дана карта містить усі столичні АЗС, які працюють в умовах війни росії проти України, але в ній немає інформації щодо наявності пального. Водночас у офісі президента заявляють, що Україна створить запас пального на кілька місяців наперед, який російські окупанти не зможуть знищити.

Доступно паливо NANO ДП, NANO 98, NANO 95, Diesel Nano Extro. WOG у Харкові на даний момент працює тільки для спецтранспорту. У Мінекономіці запевняють, що уряд докладає максимум зусиль для пошуку та реалізації шляхів якнайшвидшого забезпечення українців пальним. Скористатися нею можна за допомогою програми Київ Цифровий або ж перейшовши за посиланням. Встановили заборону на продаж пального в каністри (дозвіл тільки для спецтранспорту).

Оточити Авдіївку не вдалося, штурм через каналізацію провалився — яка тактика окупантів зараз

У “БРСМ-Нафта” ця програма називається БРСМ Plus, у мережі АЗС WOG це WOG PRIDE, а в мережі ОККО – віртуальний варіант картки клієнта Fishka.

На АЗС із чергами та дорожче рекомендованих державою цін

У КМДА тим часом закликають киян та гостей столиці за можливості не пересуватися містом приватним транспортом. Прем’єр Юлія Свириденко повідомила у себе у Facebook, що влада обіцяє ліквідувати дефіцит пального на АЗС “в окремих регіонах” протягом тижня. На АЗС, де є бензин, шикуються сотні охочих заправити авто, а ось на тих заправках, де є тільки газ та дизель, черги дещо менші. Правда на відміну від мобільних додатків, мінусів у паливних карток та талонів, два – вже згаданий ліміт на паливо, і складніша процедура їх придбання. Дизельне паливо і АвтоГаз – без обмеження (для великогабаритного транспорту – не більше 100 л (готівкові і безготівкові розрахунки)). Ви вже залишали коментар про це авто, і ми вже його перевіряємо. Новий коментар ви зможете надіслати після закінчення перевірки.

Динамика роста и снижения цен на топливо Киевской области (еженедельный мониторинг цен)

Дещо спростити пошук АЗС БРСМ може карта заправок, які працюють, із зазначенням наявності на них того чи того виду палива. Подивитися, де розташована найближча заправка, а також уточнити, які види палива на ній ще є, можна на інтерактивній карті, опублікованій на офіційному сайті ОККО. Ціни на бензин, інші види ПММ змінюються практично щодня. На пошуки інформації, що не втратила актуальність, може піти багато часу. Необхідно відвідувати офіційні сайти автозаправних станцій, аналізувати дані, зіставляти пропозиції та вибирати найкращі. Можливість покупки палива онлайн – через мобільні додатки, введені насамперед для зручності клієнтів, з початком бойових дій та дефіциту стала основною, а часто й єдиною, можливістю придбати бензин.

Щоправда, тут проблема зазвичай полягає у куди вищих цінах за літр, у деяких містах до 80 гривень, а також малій кількості таких заправок. Великі мережі АЗС під час війни стараються утримувати граничні ціни на бензин і ДП. У нижченаведеній таблиці показано середні ціни на українських АЗС.

Comments are closed.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support