Connect us:

Phone: (213) 485-7512

Los Angeles Senior Citizen Center

Віртуальна подорож Україною від читачів The Village: що подивитися Частина

Сипати такими екзотичними словами можна досить довго, але що ж являють собою ці страви? Описати їх не так просто, їх потрібно тільки їсти. Продовжуємо віртуальну мандрівку Золочевом. Василіанський монастир у Золочеві був закладений ще у 1569 році. Нинішній монастирський комплекс – один з найцікавіших серед монастирів XIX- кінця XX ст. Сьогодні ми пропонуємо Вам відвідати церкву Воскресіння Господнього у місті Золочеві. Відкриття Державного музею авіації України імені Антонова було приурочено 100-річчю світової авіації.

віртуальні подорожі україною

Шістьом фігурантам правоохоронні оголосили… Розглядайте експонати й речі ближче й на бажання читайте більше про них у статтях. А щоби “походити” музеєм, натисніть на чоловічка, що зображений праворуч зверху. З огляду на давність, історичну роль, благодатний вплив святині на духовне життя регіону та України, монастир у 2004 році отримав статус Лаври (третім після Києво-Печерської та Почаївської). На даному сайті представлені 7 автентичних музеїв. Переносимося на століття назад і торкаємося до минулого.

Поки реальні подорожі залишаються примарною забаганкою під час пандемії коронавірусу просто обираємо онлайн-формат і знайомимось з музеями України віртуально. Певно, пошук за терміном «віртуальна екскурсія» збільшився у декілька разів, після того як уряди всього світу почали закривати кордони своїх країн. Однак поки дехто прагне спланувати відпустку за тисячі кілометрів від дому, багато цікавого можна знайти і в Україні. Побувати відразу в декількох скансену можна завдяки проекту «Музеї України просто неба».

У музеї також є виставки на різні теми з історії мистецтва 19 століття. А ще дізнатися про теорії, для чого каміння там поставили. Наприклад, деякі вчені припускають, що це місце використовувалося для святкування зимового сонцестояння, а деякі – для літнього. Ще дехто вважає, що там робили жертвоприношення, а хтось каже – що зцілювали людей. У музеї налічуються понад 2000 експонатів з усього світу. До того ж на сайті є експозиція з докладними фотографіями мінералів і описами. А от під час екскурсії будинком, у якому народився та виріс Сергій Корольов, можна розглянути його особисті речі, пасмо волосся й ліжко.

Заблоковано найбільший пункт пропуску на польському кордоні: що відбувається

До того ж пропонують провести шкільний урок у музеї. Наприкінці 19 століття палац побудував намісник Галичини. Він дуже любив французьку архітектуру, тому будівля побудована за проєктом архітектора з Франції.

Порадувати свою внутрішню дитину: огляд нових “Трансформерів”

Також можна давати завдання дослідити різні музеї і провести онлайн-екскурсію для всіх у класі тим музеєм, який найбільше сподобався. Погуляти Білим домом у Вашингтоні, відвідати Лувр, роздивитися експонати музею Франка й побувати в музеї мінералів. Усе це можна зробити, не виходячи з дому, на своєму комп’ютері.

Усі віртуальні екскурсії відбуваються під супровід україномовних пояснень про те чи інше місце, цікавих фактів і значення речей. Відчуття – начебто ви справді гуляєте музеєм з екскурсоводом. “Нова українська школа” зібрала добірку найцікавіших закордонних і українських онлайн-музеїв, старі машини ссср які можуть допомогти урізноманітнити уроки чи вільний час. Протягом своєї довгої історії замок неодноразово перебудовувався і зазнавав руйнувань. На кінець 60-х років ХХ століття замок перебував у сильно пошкодженому стані. Возницького було проведено комплексні реставраційні роботи.

Comments are closed.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support